Ponedeljak , 21.10.2019 05:59

Tamar Reisen
 

Ocena: 3.0 od 30 glasa

Tamar Reisen

Adresa: Häberlstr. 13

PLZ: 80337

Grad: Minhen ( München )

Tel: 089 53 94 34

Mob:

Web: www.tamarreisen.de

Osnovi proizvodi/usluge: Tamar Reisen Minhen Nemacka Njemacka, turisticka agencija Minhen Nemacka Njemacka, turisticki biro Minhen Nemacka, hoteli Minhen Nemacka, jeftine avionske avio karte Beograd, avio-karte Nemacka, Putovanja odmori Izrael, Ceska, Slovacka, Srbija

TAMAR REISEN


Tamar Reisen je agencija iz Minhena sa visegodisnjim iskustvom u turistickoj bransi. Vise desetina hiljada zadovoljnih klijenata je preko nas otputovalo na odredista koja se nalaze u ponudi agencije.

Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna mudrost u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja su stvari koje nas izdvajaju od konkurencije.

Na nasoj internet stranici www.tamarreisen.de se mozete blize informisati o brojnim turistickim destinacijama koje imamo u ponudi, kao i o aktuelnim cenama avionskih karata za Srbiju, Hrvatsku i ostale zemlje.

Vec dugi niz godina uspesno saradjujemo sa Air Serbia (Jat Airways), Lufthansa, Air Croatia i drugim avio-kompanijama, sto nam daje priliku da kod nas dodjete do najjeftinijih avio karata.

Posebno bismo izdvojili i ponudu brojnih hotela u Minhenu i okolini koje mozete preko nas rezervisati gde god se nalazite.

.

Napiši komentar

Komentari (1)

  1. Dusica

    Postovani,dolazim u Minhen na mesec dana kod prijatelja i zanimam me da li ja sa srpskim pasosem mogu preko vase agencije uplatiti putovanje u hurgadu i otici iz nemacke u Egipat na odmor.Hvala unapred na odgovoru.Pozdrav.

    Ocena komentara: Thumb up  Thumb down

Preporučite prijatelju