Sreda , 23.10.2019 07:41

Selidbe Beocontrol
 

Ocena: 3.7 od 3 glasa

Selidbe Beocontrol

Adresa:

PLZ:

Grad: Frankfurt na Majni ( Frankfurt am Main )

Tel:

Mob:

Web: www.umzugeserbien.com

Osnovi proizvodi/usluge: Selidbe stambenog prostora, Selidbe poslovnig prostora, Medjunarodne selidbe, Selidbe Srbija, Selidbe kućnih ljubimaca, Selidbe antikviteta, Prinudne selidbe

Selidbe Beocontrol


Selidbe poslovnih prostora predstavljaju uvek veoma zahtevan projekat koji zahteva dobru organizaciju, brzinu i efikasnost, jer svaki dodatni dan selidbe predstavlja veliki gubitak za samu firmu i remeti posao velikog broja zaposlenih. Zato se selidbe kancelarija, poslovnih predstavništava, ali i većih poslovnih sistema kakva su fabrička postrojenja i hangari planiraju veoma pažljivo sa preciznim rokovima i svim neophodnih potrebnim resursima tako da Vaša kompanija ne trpi gubitke.

Profesionalne selidbe Srbija – Nemačka – Srbija. Polsaci 2 puta nedeljno. Selidbe po sistemu ključ u ruke od vrata do vrata.

Selidba stana ili kuće uključuje:

  • demontažu i obeležavanje nameštaja i njihovih delova kako bi bili vraćeni na pravo mesto nakon selidbe;
  • pakovanje i zaštitu Vašeg nameštaja zaštitnim folijama;
  • utovar u tapacirane kamione opremljene za transport i selidbu,
  • isporuku na željenu adresu,
  • montažu i pakovanje u novom domu, koji nakon selidbe po Vašoj želji možemo i detaljno očistiti.


Svojim klijentima pružamo podršku pri svakom koraku selidbenog procesa, bilo da im je potrebna pomoć za organizovanje selidbe u Srbiji ili u inostranstvu.

KLJUČ U RUKE

Ukoliko odaberete selidbu po sistemu „ključ u ruke“ Vaše je samo da nam predate ključeve starog i novog doma. Sve ostalo uradićemo umesto Vas, u skladu sa Vašim instrukcijama. Profesionalni tim pakera kompanije Beocontrol obaviće pakovanje i zaštitu Vašeg nameštaja u najbržem mogućem roku i sav nameštaj demontiran i zaštićen biće utovaren u specijalno tapacirane kamione opremljene za transport i selidbu, a nakon toga isporučen na željenu adresu, montiran i po Vašoj želji raspoređen u novom domu, koji ćemo detaljno očistiti.

OD VRATA DO VRATA

Ukoliko želite sami da spakujete svoj dom i pripremite stvari za selidbu, kao i da uredite svoj novi dom, firma Beocontrol nudi Vam profesionalnu uslugu utovara, prevoza i istovara nameštaja. S obzirom na to da posedujemo profesionalnu opremu i veliko iskustvo u transportu specijalnog tereta, svojim klijentima garantujemo i bezbedan transport antikviteta, vrednog stilskog nameštaja i umetničkih dela.

Kao dodatnu uslugu, organizujemo selidbe kućnih ljubimaca. U slučaju međunarodnih selidbi za svoje klijente pribavljamo sve neophodne dozvole i obavljamo celokupnu carinsku proceduru.

Nameštaj koji Vam trenutno ne treba, možete čuvati u nekom od naših skladišta, a višak stvari umesto Vas možemo odneti na najbližu deponiju ili u Vaše ime pokloniti onima kojima je potreban.

Kompanija Beocontrol svojim klijentima omogućila je da putem GPS-a u svakom trenutku mogu da provere gde se nalaze njihove stvari i kako napreduje njihov transport.

Kako biste se osećali još sigurnije, prilikom potpisivanja ugovora dajemo Vam i garanciju da ćete dobiti nadoknadu u slučaju nastanka štete.

.

Napiši komentar

Komentari (0)

Preporučite prijatelju