Cetvrtak , 12.12.2019 21:00

Stamparija Druckeffekt-Branda&Sauer GbR
 

Ocena: 3.9 od 7 glasa

Stamparija Druckeffekt-Branda&Sauer GbR

Adresa: Hinter der Mühle 1

PLZ: 74889

Grad: Zinshajm ( Sinsheim )

Tel: 07261 6569641

Mob:

Web: www.druck-effekt.de

Osnovi proizvodi/usluge: Stamparija Sinsheim, stamparija Heidelberg, ofset stampa, vizit karte, flajeri, plakati, sito-stampa Sinsheim

Štamparija Druckeffekt-Branda&Sauer GbR

Štamparija DRUCK EFFEKT je preduzeće za uslužnu delatnost na grafičkom polju, koja svojim komitentima nudi široku lepezu usluga. Težište naše delatnosti je svakako kompletna grafička obrada, digitalna štampa, kao i grafička koncepcija. Naš cilj je da sve naše produkte i usluge dobijete u visokom kvalitetu.

Naše prednosti:
•    Stručan personal
•    Direktno i jednostavno ugovaranje
•    Atraktivne cene
•    Full-servis
Pored kvaliteta produkata, veoma mnogo polažemo pažnje i na kvalitet servisa. Tu ubrajamo sveobuhvatno savetovanje, brzinu, fleksibilnost i poštovanje termina. Da bismo sve nabrojano mogli i da ispoštujemo, neophodni su i od velikog značaja stručni saradnici koje zapošljavamo.
 

.

Napiši komentar

Komentari (2)

  1. Dragan

    Dobar dan!Zovem se Dragan iz Beograda i radim kao Ofset Masinista punih 19 god ,odlino iskustvo ,dva sertifikata Heidelberg i K B A.Planiram da dodjem kod dede u Stuttgart koji zivi skoro 50 god u Stittgartu i da probam da nadjem isti posao tu.Bio bih vam zahvalan kad bi mi dali nekoliko predloga ili adresa gde bi mogao da se raspitam za posao ofset masiniste.Unapred hvala!

    Ocena komentara: Thumb up  Thumb down

  2. tosovic nikola

    molim vas da mi date neku preporuku za posao.Imam 30god. i 10god.bogatog iskustva rada kao ofset masinista na hidelberg petobojnim,dvobojnim i jednobojnim masinama svih formata.U Srbiji su plate male,zato me interesuje ima li kod vas posla za mene,pozdrav...

    Ocena komentara: Thumb up  Thumb down

Preporučite prijatelju