Nedelja , 17.11.2019 13:28

MPU praksa Vidakovic
 

Ocena: 0.0 od 0 glasa

MPU praksa Vidakovic

Adresa: Hohenstaufenstr. 10

PLZ: 60327

Grad: Frankfurt na Majni ( Frankfurt am Main )

Tel: 069 5979 4921

Mob: 0173-7720 588

Web: www.mpupraxis.de

Osnovi proizvodi/usluge: vozacka dozvola frankfurt nemacka njemacka, mpu ispit frankfurt, psiholog frankfurt, psiholosko savetovanje nemacka njemacka frankfurt, pripreme za ispite frankfurt, psiholoska ordinacija vidakovic, mpu vidakovic

MPU PRAKSA VIDAKOVIĆ


Vozacku dozvolu mozete relativno lako izgubiti, tj mogu vam je oduzeti. Bilo da su uzrok ucestali prekrsaji ili bolesti zavisti, kao npr. alkoholizam ili konzumiranje droga i opojnih sredstava. Mobilnost je preka potreba danasnjeg drustva i povracaj vozacke dozvole je jedan od visokih prioriteta. A zakon je u tom slucaju jasan, morate da zavrsite medicinsko-psiholosku analizu (MPU).

Od 1999. godine tim MPU prakse J. Vidakovic Vam pomaze u Vasim nastojanjima da ponovo dodjete u posed vozacke dozvole, prethodno polozivsi MPU ispit. Prvi, besplatni razgovor sledi posle niza koraka, koji vode ka uspesno polozenom MPU ispitu. U te korake se ubrajaju anamneza, objasnjenje i analiza licnosti. U okviru neophodnih seansi za uspesno polozen MPU ispit, kandidati mogu imati i dodatno savetovanje u slucaju da ne poloze ispit iz prvog puta.
Jovica Vidakovic, vlasnik prakse, se uvek postavlja prema vama kao „dobar drug“ i sa tm stavom pomaze pri uspesno polozenim MPU ispitima.

Radno vreme:

Tim MPU prakse J. Vidakovic stoji na raspolaganju kada Vam je to i potrebno. Iz tog razloga praksa ima fleksibilno radno vreme, te Vam rado izlazimo u susret zakazivanjem termina kada vi to zelite.
 

.

Napiši komentar

Komentari (0)

Preporučite prijatelju