Nedelja , 17.11.2019 13:30

Arhitektonski biro Rehberg & Milesevic
 

Ocena: 4.1 od 13 glasa

Arhitektonski biro Rehberg & Milesevic

Adresa: Nürnberger Str. 12a

PLZ: 40599

Grad: Dizeldorf ( Düsseldorf )

Tel: 0211 7183623

Mob:

Web: www.rehberg-milesevic.de

Osnovi proizvodi/usluge: Arhitektonski biro Düsseldorf, arhitekta, projekat, projektovanje

Arhitektonski biro Rehberg & Milešević

Arhitektonski biro Rehberg & Milešević je osnovan 1995. godine od strane Dirka Rehberga i Gorana Mileševića. Od tada radimo na brojnim i različitim projektima. Naša orijentacija je na projektovanju stanova i njihovim formama – od porodičnih kuća do stambenih kompleksa, od saniranja balkona do kompletnog renoviranja.


Takodje, u saradnji sa kvalifikovanim inžinjerskim biroima, pratimo projekte u izgradnji privrednih objekata.
Puno pažnje poklanjamo i savetovanjima građevincima u vezi izgradnje, ekonomičnosti, izvodljivosti, i ekološkog kvaliteta njihovih projekata.
 

.

Napiši komentar

Komentari (4)

 1. milan

  Pozdrav, mi se nalazimo u Beogradu i bavimo se izradom reklama, kucnih brojeva, stampom na svim materijalima, graviranjem, livenjem i jos mnogo toga...Hteli bismo da nase proizvode plasiramo na trziste Evrope, pa ako ste zainteresovani za bilo koji oblik saradnje, slobodno nas kontaktirajte...Hvala, Milan Kuga i Sasha Tanovic

  Ocena komentara: Thumb up  Thumb down

 2. Nebojjša Dragušić

  Vidim da ste bazirani na izradi projektne dokumentacije za porodične stambene objekte i poslovne prostore.Nudim Vam poslovnu saradnju. Naime, mogao bih razrađivati Vaše idejne projekte u glavne (komplet arhitektonski dio projekta + 3D aplikacije). Ako ste zainteresovani, molim da mi se javite.Sretno u daljem radu !

  Ocena komentara: Thumb up  Thumb down

 3. Nevenka Aćimović

  Uvažena gospodo,Proizvodimo prozore: drv, drvo+aluminijum, PVC, Aluminijum, polustrukturalne fasade, ulazna i unutrašnja vrata.Vjerujemo da možemo uspostaviti poslovnu saradnju.Srdačan pozdrav!Nevenka AćimovićFagus haus d.o.o.78000 Banja Luka00387-51-320-13200387-65-685-100www.fagushaus.biz

  Ocena komentara: Thumb up  Thumb down

 4. Slobodanka

  Dali ste zainteresovani za saradnju ?Neznam kolika je cena komletnog projekta zgrada a koliko kuca?Imam predlog da projektovanje kompletno radite kod nas,jer su cene nize,a iskustvo inzenjera je na zavidnom nivou.Projektanti su sa 30 godina iskustva?Hvala ako se javite.

  Ocena komentara: Thumb up  Thumb down

Preporučite prijatelju