Subota , 07.12.2019 21:49

Viljuskari Nikolic
 

Ocena: 4.6 od 11 glasa

Viljuskari Nikolic

Adresa: Siemensstr. 18a

PLZ: 30827

Grad: Garbzen ( Garbsen )

Tel: 05131 4937 - 0

Mob:

Web: www.nikolic-gabelstapler.de

Osnovi proizvodi/usluge: Viljuskari Nemacka, proizvodnja i prodaja viljuskara, servis viljuskara, polovni viljuskari, rezervni delovi viljuskar, iznajmljivanje viljuskara

Viljuškari Nikolić

Mi proizvodimo, prodajemo ili iznajmljujemo viljuškare svih vrsta, kao i elektro viljuškare, nosivosti od 3 do 5 tona i od 5 do 7 tona, koje smo razvili u našoj radionici. Poseban akcenat prilikom razvojnog procesa je bila ušteda energija kroz najsavremeniju tehniku, kao i komforno rukovanje i mogućnost lakog servisiranja svih ugrađenih delova. Kao pokazatelj našeg kvalitetnog rada je i to da se naši viljuškari nalaze u upotrebi u renomiranim nemačkim firmama.
2008. godine smo zaključili ugovor o saradnji sa proizvođačem viljuškara BAUMANN Cavaion Sideloaders i od tada prodajemo u severnoj Nemačkoj elektro- dizel ili gasne stranične viljuškare sa lepezom nosivosti od 3 do 10 tona.

Opširnije na našoj web stranici. Dobro došli.
 

.

Napiši komentar

Komentari (1)

  1. dragan

    Slucajno sam pronasao vas sajt, hteo sam da vas zamolim za posao , ja sam Dragan Simic 42 god,iz Srbije, Novi Sada, s suprugom i sinom zivim u Vrbasu, po struci sam samostalni moler 20 god, zbog teske situacije koja je snasla moju porodicu primoran sam traziti posao van Srbije.Ovim putem vas molim u koliko su vam potrebni moleri i ako vam je po treban neko ko je odgovoran u poslu, posten ozbiljan, a trazi siguran i posten posao voleo bih da mi8 se javite.S postovanjem Dragan,radio bi i druge poslove.

    Ocena komentara: Thumb up  Thumb down

Preporučite prijatelju