Petak , 06.12.2019 17:42

Ordinacija za terapiju bola & homeopatiju Kujevic & Prgomet
 

Ocena: 2.0 od 48 glasa

Ordinacija za terapiju bola & homeopatiju Kujevic & Prgomet

Adresa: Anemonenweg 1

PLZ: 63263

Grad: Novi Isenburg ( Neu Isenburg )

Tel: 06102 248600

Mob: 0152 53714484

Web: www.rifat-kujevic.de

Osnovi proizvodi/usluge: Diskushernija Frankfurt, diskushernija Nemačka, glavobolja Frankfurt, bolovi u leđima Neu Isenburg, bol u bedrima, artritis Frankfurt, artritis Nemačka, bol u kolenima Nemačka, hronične upale, bolovi u mišićima, problemi sa hemoroidima, alergije, reuma, neuralgija Frankfurt...

Ordinacija za terapiju bola & homeopatiju

 

za pacijente sa akutnim i hroničnim tegobama:
Bol, psihomatsko stanje usred stresa, smetnje u radu metabolizma, pad imunološkog sistema i slicno.

Šta je ustvari terapija bola?!

Pod tim pojmom se podrazumeva lečenje mogućeg uzroka bola i snizavanja akutnog bola. Cilj takve terapije je permanentno oslobadjanje od bola. Mi za takvu vrstu pomoci kazemo: Brzo i efektno pomoći osobama u cilju poboljšanja i obnavljanja kvaliteta života. Ako se pitate: „Šta raditi prilikom bola?“, najbolje bi bilo da se nama obratite za stručnu pomoć i savete.

Kako i šta radimo u našoj Ordinaciji za terapiju bola i homeopatiju u Frankfurtu i okolini:

Mi se u našoj ordinaciji, u Frankfurtu i okolini, već 12 godina bavimo  multimodalnim konceptom lečenja, kao deo specijalnih tehnika: akupresura, nonverbalna- bioenergetska hipnoza, oslobađanje od stresa, savetovanje u vezi ishrane – nutricionizam. Sam tok lečenja je individualan, u zavisnosti koji problem pacijant zapravo ima, a oni često dolaze kod nas sa sledećim problemima: Diskushernija, glavobolja, bolovi u leđima, bol u bedrima, artritis, bol u kolenima, hronične upale, bolovi u mišićima, problemi sa hemoroidima, alergije, reuma, neuralgija.

Uglavnom naši pacijenati dolaze sa područja Rhein/Main, Frankfurta, Ofenbaha, Viesbadena, Majnca i Darmštata, ali ima i onih koji se upute ka nama i iz Berlina, Minhena, Hamburga, Kelna, Diseldorfa, Štutgarta...

Mi polazimo od toga da akutne i hronične smetnje mogu da imaju više uzroka, koji na kraju krajeva daju kompletnu sliku simptoma koji se kod pacijenta manifestuju, iako su tegobe kod svakog pacijenta individualne. 

Svaki pacijent, u zavisnosti od problema, dobija individualno sastavljenu terapiju.

Tok terapije:

Na prvom terminu dobijate ocenu ili anamnezu, te na osnovu toga bivate podvrgnuti kompletnom ispitivanju.
Onda pokušavamo da pronađemo pravi uzrok tegoba i u dogovoru sa Vama određujemo dalju terapiju, a nakon toga dogovaramo dalje termine kako bi pratili tok lečenja.

 

Dodatne informacije:

Naš rad u bolnicama:

Mi smo takođe, kao terapeuti u oblasti homeopatije i hipnoze, članovi tima Multimodalne terapije bola akutne bolnice u Sauerlandu, te pomažemo pacijentima na polju alternativne medicine. Načelnici klinike za multimodalnu terapiju bola su prezadovoljni sa našim rezultatima u samoj klinici.

Takođe, dosta pacijenata sa ortopedskim i psihičkim problemima bivaju poslati od strane svojih specijalista u pomenutu kliniku, kako bi im mi pomogli na licu mesta.

Tokom više od 3 godine rada po klinikama, pomogli smo takođe i pacijentima koji su imali dijagnozu „neizlecivo“ ili „otporno na tretman“ i kojima nisu pomogle standardne terapije.

Često, već kod prvog tretmana, pacijenti osećaju osetno poboljšanje svoga stanja.

Obrazovanje / obuka i kursevi iz oblasti terapije bola:

Mi takođe dajemo kurseve i seminare iz više oblasti terapije bola. Informacije su dostupne i na našoj internet stranici:

www.prgomet.com

(Uskoro selimo našu ordinaciju, tako da na našoj internet stranici možete uvek da se informišete o aktuelnoj adresi i brojevima telefona)

 

Termini po dogovoru:

Radno vreme:

Petak – subota: od 12:00 – 17:00 č.
Homeopata Michael Prgomet
Bioenergetičar i bioenergetski hipnotizer Rifat Kujević

.

Napiši komentar

Komentari (0)

Preporučite prijatelju