Sreda , 13.11.2019 02:58

Advokat Dalibor Cvetkovic
 

Ocena: 3.3 od 52 glasa

Advokat Dalibor Cvetkovic

Adresa: Prinzregentenstraße 1

PLZ: 86150

Grad: Augzburg ( Augsburg )

Tel: 0821 50 85 460

Mob:

Web: www.rechtsanwalt-in-augsburg.de

Osnovi proizvodi/usluge: Advokat Augsburg, advokatska kancelarija Augsburg, porodicno pravo Augsburg

Advokat Dalibor Cvetković

Za Vaše izlaganje uvek imam dovoljno vrmena, da bi mogao da garantujem jedno opširno i pažljivo zastupanje. Pored toga upotrebljavam svu svoji kompetenciju i lični aganžman da bi u Vašem interesu došli do cilja.

Za razgovor sa klijentom u našim kancelarijama uvek imamo vremena i rado Vam stojimo na raspolaganju.

Polja delovanja:
•    Pravo rada
•    Pravo ugovora
•    Saobraćajno pravo
•    Pravo iznajmljivanja
•    Krivično pravo
•    Pozivni postupak
•    Stečaj
•    porodično pravo
Radno vreme: Ponedeljak - petak 09.00 - 12.30 č. i od 13.30 - 16.30 č. i po dogovoru
 

.

Napiši komentar

Komentari (5)

 1. Seherzada

  Ja sam Bosanka udana za njemačkog drzavljanina već dve godine.S njim imam kćer 15 mjeseci takodje njemački drzavljanin.Trenutno zivim s njim u Cirihu i imam B vizu na 5 godina koju gubim u slučaju razvoda.Moje pitanje je:Kakva su moja prava u njemačkoj ukoliko se razvedem od njega.Da li imam pravu na boravak u njemačkoj uz djete koje je njihov drzavljanin.Da li imam pravo na socijalnu pomoć neko vrijeme dok se ne sredim u njemačkoj.Molim vas za odgovor.Hvala unapredSrdačan pozdrav

  Ocena komentara: Thumb up  Thumb down

 2. Predrag

  Postovani, zanima me da li polazem ikakva prava na nemacko drzavljanstvo? Moja porodica je folksdojc iz Vojvodine. Cuo sam za "pravo krvi", Vecina moje porodice je streljana u partizanskim logorima 1946. Unapred hvala. Pozdrav.

  Ocena komentara: Thumb up  Thumb down

 3. Jovo

  Postovani ja vam pisem ovo umesto moga sina Sase Tesica interesuje me dali nam mozete pomoci u pitanju je odvedeno dete u Berlin na prevaru.Ja cu pokusati ukratko da objasnim o cemu se radi.Moj sin Sasa tesic je dao saglasnost bivsoj suprugi da otputuje za Berlin kod rodaka na mesec dana a to je bilo 12.05.2013 god u pocetku smo bili u kontaktu ali ubrzo je javila da se ona nece vratiti za Srbiju niti ce vratiti dete tako da nemamo nikakav kontakt ovde smo se obracali socijalnom radniku sudu ali evo proslo je sest meseci a jos nista pa smo dobili vasu adresu da pokusamo da se obratimo vama da vidimo dali nam mozete pomoci? samo da kazem da dete ima nepunih jedanest godina i da smo saznali da su i bivsa supruga i dete i njen sadasnji muz u azilu u Berlinu s postovanjem Jovo Tesic Srbija..

  Ocena komentara: Thumb up  Thumb down

 4. Nenad Lazic

  interesuje me da li imate potrebu za pripravnikom ili za saradnjom sa diplomiranim pravnikom....zavrsio sam pravni na univerzitetu u Beogradu,pa me zanima da li Vam je potreban neko da radi za Vas....Hvala unapred

  Ocena komentara: Thumb up  Thumb down

  • slavisa

   intresje me stojer

   Ocena komentara: Thumb up  Thumb down

Preporučite prijatelju