Sibota, 15.12.2019 15:54

Vaga

(23.09 - 22.10)
Vaga

Moguće je da ćete danas primiti neki misteriozan telefonski poziv – pogrešan broj ili prekinuta veza. Ljudi oko vas će biti daleko manje spremni na konverzaciju nego inače, a vi prezauzeti poslom. Nervoza je moguća, ali otklonićete je ako krenete u šetnju ili primenite neki drugi vid rekreacije. Ako ste nekad razmišljali da se bavite pisanjem, onda je ovo dan kada treba da započnete.

Vaga

Od 23. septembra do 22. oktobra

Vaga je vazdušni znak sedmi po redu koji doprinosi raznim promenama u horoskopu. U horoskopu tako stoje stvari – prvih šest znakova akcenat stavljaju na svoju nezavisnost, dok preostalih šest znakova zodijaka akcenat stavljaju na komunikaciju sa drugima.

Kada je komunikacija u pitanju odnosno odnosi sa drugim ljudima, Vage zauzimaju lidersku poziciju. Vage su znak koji ne može da podnese samoću i jedino mogu da funkcionišu ako su okruženi drugim ljudima.

To se odnosi i na posao. Vage sve vole da rade u paru, i najbolji su znak kada je u pitanju timski rad. Ista je situacija i kod ljubavi. Vage se lako vezuju za ljude, brzo se zaljubljuju i veoma su otvorene. Najbolje funkcionišu u vezi ili braku.

Vage ne vole prolazne veze, i za svaku vezu misle da je to ona prava koja će trajati zauvek. Velike su diplomate, ali ima i umetnika u ovom znaku. Veoma su pravedne osobe i ne vole da se svađaju. Uvek gledaju da sve reše mirnim putem i razgovorom.

Vaga voli sve oblike lepote, sport i putovanja. Bilo šta što ih opušta, što im donosi mir i harmoniju. Ne vole nepravdu i široke su ruke kada je trošenje novca u pitanju. Ne vole škrtost. Vage su umetničke duše.

Kada se zaljubi, Vaga se predaje u potpunosti ne tražeći ništa zauzvrat. Ulažu veliki napor i energiju. Vage su najromantičniji znak zodijaka, a u ljubavnim odnosima su veoma verne. Vage su veliki gurmani što se negativno može odraziti na njihovo zdravlje, koje je inače slabo.

Poznate ličnosti u znaku Vage:
Milena Dravić, Margaret Tačer, Rej Čarls, Brižit Bardo, Džon Lenon, Lučano Pavaroti

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".

Podeli Pošalji ovaj sanovnik prijatelju

Komentariši horoskop

 1. GORAN GRUDONIC

  Jasam strelac i bas sam srecan stosam taj znak bas je sve tako istini volim iskreost .

 2. Fleta

  Dag nabbit good stuff you wihppesrnappers!

 3. Firqat

  Hallo,die Idee mit dem Horoskop ist ja schon an sich ganz nett Ich will aber nicht wissen was in sacehn Liebe auf mich zukommt, sondern mich interessiert eher was mit meiner Seite passiert. Es mfcsste also ein SEO-Horoskop her. Ich will wissen ob ich im November mehr Content auf der Sartseite brauche oder lieber etwas mehr geffchl in die Texte bringen sollte. Eine persf6nliche Beratung we4re auch nicht fcbel.Welchen Aszendent hat meine Webseite?Habe ich alles richtig gemacht?Sind die Sterne mir wohl gesonnen?Muss ich den Biorytmus meiner Seite beachten???Normaler weise befrage ich ja immer meine Kristallkugel, aber ich bin sicher das die Sterne die Zukunft nicht nurGlobal sondern aus dem Kosmos als harmonisches Ganzes betrachten. Ein SEO-Horoskop muss also her! Grudf Shacka

 4. July

  >Hi Heidi! (And Damon, although you don't know me :)Your mom gave me the link to the blog at Thanksgiving, and I've been lceretsy lurking since then. But since you've posted now, I thought I should probably poke my head in and say hi!The guspuk is pretty neat!

 5. Alexandre

  have feaerd would have undue influence if Mr. Karpov was elected — a fear that Mr. Ilyuzmhinov fanned on his campaign Web

 6. milan

  Super horoskop