Utorak, 13.11.2019 20:50

Strelac

(22.11 - 21.12)
Strelac

Ovaj dan je idealan za mala, slatka zadovoljstva. Posvetite se sebi i nekim svojim željama. Počastite se odlaskom u šoping ili u restoran. Ne zaboravite na prirodne lepote. Ako imate dovoljno slobodnog vremena, organizujte izlet. Takođe, veoma bi vam značila poseta spa centru. Izbor je zaista velik, a na vama je da odlučite šta je to što će vam najviše prijati.

Strelac

Od 23. novembra do 21. decembra

Strelac je deveti znak u horoskpu i treći vatreni znak. Ovo je jedan od omiljenih znakova zodijaka, jer su osobe rođene u znaku Strelca veliki pozitivci, koji uvek imaju osmeh na licu. Njih tuga i potištenost brzo prođu. Krasi ih izvanredan smisao za humor.

Strelac može isprčati bilo šta, i to će uvek biti duhovito i zanimljivo. Osobe rođene u znaku Strelca su veoma iskrene i poštene i ne trpe nikakve oblike nepravde. Vezani su za ljude ali i za životinje, jer su izuzetno plemeniti. Ne podnose laž i nepoštene ljude.

Strelac će uvek reći ono što misli, iako se to ljudima neće uvek svideti. On može mnogo da uvredi i da povredi ljude oko sebe, ali ne namerno. Strelac je samo iskren. Strelčevi zrače pozitivnom energijom i rado pomažu drugima.

Osobe rođene u znaku Strelca izgledaju uvek moderno i drže do sebe i svog izgleda. Slobodnog su duha i često ih ljudi pogrešno protumače. Strelac stalno nailazi na nerazumevanje okoline, ali njega to mnogo ne zanima. On uvek nastavlja podignute glave.

Probleme rešavaju lako, nikada o njima ne brinu, a rešenje problema im se nekako uvek namesti samo. Veliki su filozofi i vole religiju i običaje. Puni su energije i nekontrolisano troše novac na sve živo, čak i na ono što im ne treba. Veliki su boemi i gurmani.

Strelac se lako iznervira, ali se brzo i smiri. Strelčevi su vema pouzdane ličnosti i uvek su gladni avanture, uzbuđenja i putovanja. Osobe rođene u znaku Strelca je veoma lako prepoznati, kako zbog načina na koji govore tako i zbog oblačenja. Brzo se zaljube, ali se brzo i odljube, a vernost im nije jača strana.

Poznate ličnosti u znaku Strelca:
Betoven, Željko Bebek, Volt Dizni, Oliver Dragojević, Emir Kusturica, Edit Pjaf

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".

Podeli Pošalji ovaj sanovnik prijatelju

Komentariši horoskop

 1. GORAN GRUDONIC

  Jasam strelac i bas sam srecan stosam taj znak bas je sve tako istini volim iskreost .

 2. Fleta

  Dag nabbit good stuff you wihppesrnappers!

 3. Firqat

  Hallo,die Idee mit dem Horoskop ist ja schon an sich ganz nett Ich will aber nicht wissen was in sacehn Liebe auf mich zukommt, sondern mich interessiert eher was mit meiner Seite passiert. Es mfcsste also ein SEO-Horoskop her. Ich will wissen ob ich im November mehr Content auf der Sartseite brauche oder lieber etwas mehr geffchl in die Texte bringen sollte. Eine persf6nliche Beratung we4re auch nicht fcbel.Welchen Aszendent hat meine Webseite?Habe ich alles richtig gemacht?Sind die Sterne mir wohl gesonnen?Muss ich den Biorytmus meiner Seite beachten???Normaler weise befrage ich ja immer meine Kristallkugel, aber ich bin sicher das die Sterne die Zukunft nicht nurGlobal sondern aus dem Kosmos als harmonisches Ganzes betrachten. Ein SEO-Horoskop muss also her! Grudf Shacka

 4. July

  >Hi Heidi! (And Damon, although you don't know me :)Your mom gave me the link to the blog at Thanksgiving, and I've been lceretsy lurking since then. But since you've posted now, I thought I should probably poke my head in and say hi!The guspuk is pretty neat!

 5. Alexandre

  have feaerd would have undue influence if Mr. Karpov was elected — a fear that Mr. Ilyuzmhinov fanned on his campaign Web

 6. milan

  Super horoskop