Ponedeljak, 12.11.2019 04:06

Ribe

(19.02 - 20.03)
Ribe

Zabavite se danas, ali postarajte se da uvek budete profesionalni i ljubazni. Izgled i lepo ponašanje vas mogu dovesti daleko. Izbegavajte masne viceve i grube šale kada se nalazite u većoj grupi ljudi. Možda će vam se drugi podsmevati ali zapamtite da se na takvo ponašanje ne gleda uvek sa odobravanjem. Pomaganjem drugima gradite svoj karakter.

Ribe

Od 19. februara do 20. marta

Ribe su poslednji znak u zodijaku, ali to ne znači i da su najmanje bitan. Za osobe rođene u znaku Ribe vezuje se ogromna mašta koju prati kreativnost. Za Ribe se često kaže da žive u nekom „svom svetu“, što je donekle i tačno.

Ribe su po prirodi veoma mirne i tihe, i vole da maštaju zbog čega se neretko dešava da izgube osećaj za stvarnost. U njihovim glavama je sve lepo i ružičasto. Ovo je znak koji najdublje voli, i ove osobe su osetljivije čak i od Raka.

Ribe baš umeju da vole, ali ako povredite njihovu nežnu prirodu, Ribe će dugo i tiho patiti. Ribe nisu svađalice i nikada vam neće reći da su povređeno. One se jednostavno povlače u „svoj svet“ i nemo tuguju. U tom tugovanju mogu nastati najlepše slike ili pesme.

Za Ribe važi pravilo da su u većini slučajeva nadarene za umetnost, za pripovedanje, i za lepo pisanje i izražavanje. Riba uvek vodi računa šta će reći, i isto tako očekuje da se i njoj obraćaju. Krase ih poštenje i darežljivost.

Ribe imaju odličnu memoriju, i moć zapažanja. Pamte sve do najsitnijih detalja. Odlični su organizatori i uvek su spremni da pomognu drugima. To ih pokreće i daje im snagu. Ribe su najsrećnije kada mogu da usreće druge.

U ljubavi su Ribe baš romantične, a u seksu su veoma maštovite. Ribe su ponekad veoma stidljive, ali uz pomoć pravog partnera to veoma lako prevaziđu. Ne vole da pričaju o sebi i nepoverljive su rema drugima.

Poznate ličnosti u znaku Ribe:
Šopen, Ajnštajn, Elizabet Tejlor, Džordž Vašington, Niki Lauda, Antonio Vivaldi

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".

Podeli Pošalji ovaj sanovnik prijatelju

Komentariši horoskop

 1. GORAN GRUDONIC

  Jasam strelac i bas sam srecan stosam taj znak bas je sve tako istini volim iskreost .

 2. Fleta

  Dag nabbit good stuff you wihppesrnappers!

 3. Firqat

  Hallo,die Idee mit dem Horoskop ist ja schon an sich ganz nett Ich will aber nicht wissen was in sacehn Liebe auf mich zukommt, sondern mich interessiert eher was mit meiner Seite passiert. Es mfcsste also ein SEO-Horoskop her. Ich will wissen ob ich im November mehr Content auf der Sartseite brauche oder lieber etwas mehr geffchl in die Texte bringen sollte. Eine persf6nliche Beratung we4re auch nicht fcbel.Welchen Aszendent hat meine Webseite?Habe ich alles richtig gemacht?Sind die Sterne mir wohl gesonnen?Muss ich den Biorytmus meiner Seite beachten???Normaler weise befrage ich ja immer meine Kristallkugel, aber ich bin sicher das die Sterne die Zukunft nicht nurGlobal sondern aus dem Kosmos als harmonisches Ganzes betrachten. Ein SEO-Horoskop muss also her! Grudf Shacka

 4. July

  >Hi Heidi! (And Damon, although you don't know me :)Your mom gave me the link to the blog at Thanksgiving, and I've been lceretsy lurking since then. But since you've posted now, I thought I should probably poke my head in and say hi!The guspuk is pretty neat!

 5. Alexandre

  have feaerd would have undue influence if Mr. Karpov was elected — a fear that Mr. Ilyuzmhinov fanned on his campaign Web

 6. milan

  Super horoskop