Nedelja, 18.11.2019 09:43

Rak

(22.06 - 22.07)
Rak

Bićete prijatno iznenađeni kada shvatite da ste u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego što ste isprva mislili. Verovatno ćete otkriti da posedujete pravi talenat za upravljenje novcem. Takođe, izvestan je i priliv novca od nekoga iz inostranstva. Optimizam i entuzijazam vas danas ne napuštaju ni kada je reč o partnerskim odnosima. Uživaćete u jednom novom poznanstvu.

Rak

Od 21. juna do 20. jula

Rak je prvi vodeni znak u zodijaku. Rak prepun emocija, najemotivniji znak u horoskopu, voli samo jednu stvar u životu, a to je porodica. Rakovi su od malena privrženi roditeljima, što se kasnije prenosi na njih kao roditelje koji su izuzetno privrženi deci.

Rak se najsigurnije oseća u svojoj ljušturi, odnosno u porodici i svom domu. Ono to ne bi nikada promenili. Iako su veoma emotivni, rakovi ponekad mogu biti i veoma teški. Rak je pažljiv, smiren i previše osetljiv, zbog čega može vrlo lako da bude povređen.

U njemu ćete imati vernog prijatelja koji će uvek da vam pomogne i da vas posavetuje. Rakovi ne vole nesigurne radnje i skoro nikada se ne upuštaju u neke rizike. Trude se da svojim izjaama i delima ne povrede ljude iz svog okruženja.

Rakovi imaju i svoju lošu stranu. Dosta su tvrdoglavi i navalentni, i ponekad su toliko sigurni u sebe da ih to čini egocentricima. Veoma su inteligentni i mogu se pohvaliti veoma izraženom intuicijom. Oni uvek dolaze do svog cilja, sigurno i promišljeno.

Umeju da rukuju novcem koji im je veoma važan, jer im pruža sigurnost. Iako Rakovi deluju kao hladne osobe, iznutra su veoma emotivni i osećajni. Veoma su inteligentni i dobro bi im ležala zanimanja učitelja ili profesora. Privlači ih mistično.

Rakovi slabo pokazuju svoja osećanja, iako se lako rastuže i zaplaču, trude se da to rade daleko od tuđih pogleda. Ne vole da pričaju o svojim osećanjima. Skloni su stresu i nervozi, i najčešće imaju probleme sa želucem. Veoma su skromni i samo žele mir i sigurnost.

Poznate ličnosti u znaku Raka:
Nikola Tesla, Tom Kruz, Silvester Stalone, Nelson Mandela, Princeza Dajana, Harison Ford

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".

Podeli Pošalji ovaj sanovnik prijatelju

Komentariši horoskop

 1. GORAN GRUDONIC

  Jasam strelac i bas sam srecan stosam taj znak bas je sve tako istini volim iskreost .

 2. Fleta

  Dag nabbit good stuff you wihppesrnappers!

 3. Firqat

  Hallo,die Idee mit dem Horoskop ist ja schon an sich ganz nett Ich will aber nicht wissen was in sacehn Liebe auf mich zukommt, sondern mich interessiert eher was mit meiner Seite passiert. Es mfcsste also ein SEO-Horoskop her. Ich will wissen ob ich im November mehr Content auf der Sartseite brauche oder lieber etwas mehr geffchl in die Texte bringen sollte. Eine persf6nliche Beratung we4re auch nicht fcbel.Welchen Aszendent hat meine Webseite?Habe ich alles richtig gemacht?Sind die Sterne mir wohl gesonnen?Muss ich den Biorytmus meiner Seite beachten???Normaler weise befrage ich ja immer meine Kristallkugel, aber ich bin sicher das die Sterne die Zukunft nicht nurGlobal sondern aus dem Kosmos als harmonisches Ganzes betrachten. Ein SEO-Horoskop muss also her! Grudf Shacka

 4. July

  >Hi Heidi! (And Damon, although you don't know me :)Your mom gave me the link to the blog at Thanksgiving, and I've been lceretsy lurking since then. But since you've posted now, I thought I should probably poke my head in and say hi!The guspuk is pretty neat!

 5. Alexandre

  have feaerd would have undue influence if Mr. Karpov was elected — a fear that Mr. Ilyuzmhinov fanned on his campaign Web

 6. milan

  Super horoskop