Utorak, 13.11.2019 20:51

Ovan

(21.03 - 20.04)
Ovan

Danas ćete verovatno poželeti da ostanete kod kuće i na miru razmislite o nekim događajima od pre nekoliko dana. Ne dozvolite sebi da osećate krivicu ili da razmišljate u pravcu zašto neke stvari nisu ispale onako kako ste želeli. Umesto toga, pokušajte da izvučete pouku za u buduće kako vam se neke greške ne bi više ponavljale. Prošlost ne možete promeniti, ali možete budućnost.

Ovan

Od 21. marta do 20. aprila

Ovan je prvi znak u zodijaku, i možda je upravo ovo razlog zašto osobe rođene u znaku Ovna vide sebe kao lidere i uvek na prvom mestu. Ovnovi od svih horoskopskih znakova, najteže podnose poraz. Jednostavo ne umeju da gube.

Ovan je veoma ambiciozan, pun energije, ali često i ideja koje mora da sprovede u delo po svaku cenu. Ono što je zamislio, Ovan mora da ostvari. Osobe rođene u znaku Ovna su veoma uporne i ništa ne može da ih omete u ostvarivanju ciljeva, čak i onih suludih.

Zbog prevelikih ambicija, Ovnovi često započinju poslove i odnose koje ne mogu da završe. Veoma su duboko emotivni i jedan su od znakova koji se ne stide da pokažu svoje iskrene emocije. Ovnovi vole da se brinu o drugim ljudima. Najbolje se slažu sa Lavovima.

Ovnovi su lideri i ne podnose sputavanje i autorutet, što je svojstveno svim vatrenim znakovima. Nekada postaju jako posesivni i naporni, a sve u želji da imaju kontrolu nad svima. Ovnovi su prosto zaljubljeni u sebe i puni su samopouzdanja.

Velika mana im je što preterano vole sebe i sve druga guraju u drugi plan. Skloni su svađama i agresivnom ponašanju, lako se uvrede i osvetoljubivi su. Ovnovi su dobri roditelji, ali ponekad mogu i da preteraju u roditeljskoj ljubavi.

U ljubavi i seksu Ovnovi su veoma strastveni pa im je teško ugoditi. Zaljubljive su prirode i često nemaju puno kratkih veza. Ovnovi lako stupaju u brak i privrženi su porodici. Skloni su flertu, ali ne i preljubi. Omiljena boja im je crvena.

Poznate ličnosti u znaku Ovna:
Maraja Keri, Edi Marfi, Sara Džesika Parker, Čarli Čaplin, Marlon Brando

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".

Podeli Pošalji ovaj sanovnik prijatelju

Komentariši horoskop

 1. GORAN GRUDONIC

  Jasam strelac i bas sam srecan stosam taj znak bas je sve tako istini volim iskreost .

 2. Fleta

  Dag nabbit good stuff you wihppesrnappers!

 3. Firqat

  Hallo,die Idee mit dem Horoskop ist ja schon an sich ganz nett Ich will aber nicht wissen was in sacehn Liebe auf mich zukommt, sondern mich interessiert eher was mit meiner Seite passiert. Es mfcsste also ein SEO-Horoskop her. Ich will wissen ob ich im November mehr Content auf der Sartseite brauche oder lieber etwas mehr geffchl in die Texte bringen sollte. Eine persf6nliche Beratung we4re auch nicht fcbel.Welchen Aszendent hat meine Webseite?Habe ich alles richtig gemacht?Sind die Sterne mir wohl gesonnen?Muss ich den Biorytmus meiner Seite beachten???Normaler weise befrage ich ja immer meine Kristallkugel, aber ich bin sicher das die Sterne die Zukunft nicht nurGlobal sondern aus dem Kosmos als harmonisches Ganzes betrachten. Ein SEO-Horoskop muss also her! Grudf Shacka

 4. July

  >Hi Heidi! (And Damon, although you don't know me :)Your mom gave me the link to the blog at Thanksgiving, and I've been lceretsy lurking since then. But since you've posted now, I thought I should probably poke my head in and say hi!The guspuk is pretty neat!

 5. Alexandre

  have feaerd would have undue influence if Mr. Karpov was elected — a fear that Mr. Ilyuzmhinov fanned on his campaign Web

 6. milan

  Super horoskop