Ponedeljak, 12.11.2019 04:12

Lav

(23.07 - 22.08)
Lav

Po glavi vam se stalno mota isto misao. Svaki dan pokušavate da smislite novi scenario kako bi to sve rešili na kraju. Znate da ćete se jednom naći u toj situaciji, pa zašto ne bi eksperimentisali sa mogućim rešenjima sada? Ostanite smireni i okrenite se drugima za pomoć ako naiđete na neku prepreku usput.

Lav

Od 21. jula do 21. avgusta

Lav je vatreni i peti znak zodijaka. Krase ga kreativnost, veliko srce i plemenitost. Veoma su duhoviti i šarmantni i veoma su privlačni. Lavovi vole sve vrste zabava, luksuz, veliko društvo i najbolje funkcionišu kada su u velikom društvu.

Vole da se zabavljaju, ali Lavovi su i veliki radnici. Nije im teško da rade, upotni su i veoma istrajni. Sve poslove završavaju lako i rođeni su lideri i dobri su organizatori. Lavovi imaju i mane. Ne vole autoritet i ne zanima ih tuđe mišljenje. Veliki su egocentrici.

Često Lavovi deluju bahato i nametljivo, zbog prevelike samouverenosti i želje za isticanjem. Veoma su ponosni i ostvljaju utisak gordih ljudi. Puni su entuzijazma, i Lav po tom pitanju ne zna za granice. Veoma su uspešni u svim delatnostima.

Lavovi su često velikodušni i darežljivi. Svoje planove ostvaruju lako i brzo, i uvek imaju nameru da završe započeto. Ne odustaju od svog cilja, pa nekada mogu da budu navalentni prema ljudima iz svoje okoline i agresivni.

Kada je ljubav u pitanju, Lavovi su tu na svom terenu. Veoma su strastveni i kada se iskreno zaljube, potpuno su verni partneru. Ne vezuju se lako, ali kada se to dogoti oni postaju partneri za ceo život. Decu obožavaju, ali su i dosta popustljivi prema deci koja mogu postati razmažena.

Lavovi vole partnere koji su nesvakidašnji i koji mogu da im pariraju. Najviše im odgovaraju osobe rođene u znaku strelca. Vole da se ponašaju kao vođe i stalno im treba poklanjati pažnju. to može da bude veoma naporan posao jer je sujetu Lava teško nahraniti.

Poznate ličnosti u znaku Lava:
Madona, Fidel Kastro, Napoleon, Arnold Švarceneger, Džanifer Lopez, Robert de Niro

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".

Podeli Pošalji ovaj sanovnik prijatelju

Komentariši horoskop

 1. GORAN GRUDONIC

  Jasam strelac i bas sam srecan stosam taj znak bas je sve tako istini volim iskreost .

 2. Fleta

  Dag nabbit good stuff you wihppesrnappers!

 3. Firqat

  Hallo,die Idee mit dem Horoskop ist ja schon an sich ganz nett Ich will aber nicht wissen was in sacehn Liebe auf mich zukommt, sondern mich interessiert eher was mit meiner Seite passiert. Es mfcsste also ein SEO-Horoskop her. Ich will wissen ob ich im November mehr Content auf der Sartseite brauche oder lieber etwas mehr geffchl in die Texte bringen sollte. Eine persf6nliche Beratung we4re auch nicht fcbel.Welchen Aszendent hat meine Webseite?Habe ich alles richtig gemacht?Sind die Sterne mir wohl gesonnen?Muss ich den Biorytmus meiner Seite beachten???Normaler weise befrage ich ja immer meine Kristallkugel, aber ich bin sicher das die Sterne die Zukunft nicht nurGlobal sondern aus dem Kosmos als harmonisches Ganzes betrachten. Ein SEO-Horoskop muss also her! Grudf Shacka

 4. July

  >Hi Heidi! (And Damon, although you don't know me :)Your mom gave me the link to the blog at Thanksgiving, and I've been lceretsy lurking since then. But since you've posted now, I thought I should probably poke my head in and say hi!The guspuk is pretty neat!

 5. Alexandre

  have feaerd would have undue influence if Mr. Karpov was elected — a fear that Mr. Ilyuzmhinov fanned on his campaign Web

 6. milan

  Super horoskop