Utorak, 13.11.2019 20:48

Jarac

(22.12 - 20.01)
Jarac

Neko vreme provedeno sa voljenom osobom je ono što će vam danas svakako ulepšati dan. Takođe, budite spremni da se posvetite i vašim prijateljima, naročito onima koje ste od nedavno stekli. Pa ipak, najbolje bi bilo da druženje organizujete u vašem domu. Uz kvalitetan razgovor, zanimljive ljude, dobru muziku i hranu, dobar provod je neizostavan!

Jarac

Od 21. decembra do 19. januara

Jarac je zemljani znak koji je veoma specifičan. Jarčevi umeju da budu veoma dosadni jer od drugih očekuju da se ponašaju onako kako oni to žele. Imaju visoko mišljenje o sebi i često gledaju ljude sa visine. Prepotentni su i arogantni.

Veliki su materijalisti i novac im je prioritet. Jarčevi su pohlepni i ponašaju se kao vođe. Veoma su tvrdoglavi i mnogi izbegavaju njihovo društvo. Kada je posao u pitanju Jarac će raditi samo ono što mu donosi sigurnu zaradu jer ne voli nikakve rizike.

Veoma su lenji, ali kada se prihvate nekog posla odradiće ga kako treba. Veoma su ambiciozni i željni su moći. Žele da se dokazuju i da budu uspešni kako bi im se drugi divili. Deluju prilično hladno i nepristupačni su.

Jarčevi dosta pažnje polažu na higijenu i na fizički izgled. Na njima sve mora da bude besprekorno. Jarac skoro nikada ne priča o svojim osećanjima i skloni su sarkazmu. U ljubavi su verni i odani, ali su i veoma zahtevni.

Jarčevi ne vole da se svađaju i vole da sve probleme rešavaju diplomatijom i mirnim putem. Ljudi ne vole njihov smisao za humor i ponašanje. Jarčevi ne vole da uče i često nisu nešto posebno obrazovani.

Veoma su lenji, a kada nešto urade ponašaju se hvalisavo. Kada je ljubav u pitanju, Jarčevi deluju dosta hladno i nezainteresovano, a svoje emocije skoro nikada ne pokazuju. U ljubavi su sebični i posesivni.

Poznate ličnosti u znaku Jarca:
Jovanka Orleanka, Ava Gardner, Al Kapone, Rod Stjuart, Onazis, Marlen Ditrih

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".

Podeli Pošalji ovaj sanovnik prijatelju

Komentariši horoskop

 1. GORAN GRUDONIC

  Jasam strelac i bas sam srecan stosam taj znak bas je sve tako istini volim iskreost .

 2. Fleta

  Dag nabbit good stuff you wihppesrnappers!

 3. Firqat

  Hallo,die Idee mit dem Horoskop ist ja schon an sich ganz nett Ich will aber nicht wissen was in sacehn Liebe auf mich zukommt, sondern mich interessiert eher was mit meiner Seite passiert. Es mfcsste also ein SEO-Horoskop her. Ich will wissen ob ich im November mehr Content auf der Sartseite brauche oder lieber etwas mehr geffchl in die Texte bringen sollte. Eine persf6nliche Beratung we4re auch nicht fcbel.Welchen Aszendent hat meine Webseite?Habe ich alles richtig gemacht?Sind die Sterne mir wohl gesonnen?Muss ich den Biorytmus meiner Seite beachten???Normaler weise befrage ich ja immer meine Kristallkugel, aber ich bin sicher das die Sterne die Zukunft nicht nurGlobal sondern aus dem Kosmos als harmonisches Ganzes betrachten. Ein SEO-Horoskop muss also her! Grudf Shacka

 4. July

  >Hi Heidi! (And Damon, although you don't know me :)Your mom gave me the link to the blog at Thanksgiving, and I've been lceretsy lurking since then. But since you've posted now, I thought I should probably poke my head in and say hi!The guspuk is pretty neat!

 5. Alexandre

  have feaerd would have undue influence if Mr. Karpov was elected — a fear that Mr. Ilyuzmhinov fanned on his campaign Web

 6. milan

  Super horoskop