Utorak, 13.11.2019 20:50

Devica

(23.08 - 22.09)
Devica

Volite da razmišljate o sebi kao logičnoj, praktičnoj osobi koju ništa ne može uzdrmati, ali danas ćete se definitivno uveriti u suprotno. Intuicija vam je izuzetno naglašena i sa lakoćom možete da otkrijete ko vam govori istinu, a ko vas obmanjuje. Takođe, veoma će vam prijati da se bavite aktivnostima koje podstiču kreativnost ili imaginaciju. Promena je dobrodošla.

Devica

Od 22. avgusta do 22. septembra

Device su zemljani znak za koji je karakteristično savršenstvo. Ovo je osobina kojoj svaka devica teži. Device moraju da budu savršene, kao i svet oko njih, kao i njihov dom. Zbog toga i ne čudi da o njima misle da su previše izbirljive osobe.

Devica je preterano uredna i čista, uvek mora da se zna red i gde šta stoji. Veoma su opterećene higijenom i urednošću i nekada u tom ponašanju postaju i fanatici. Često zbog toga dolaze u sukob sa okolinom. Ali, to je jače od njih.

Device su rođene za posao, jer su veoma odgovorne i svaki posao privedu kraju. Vole da analiziraju, ali to može da bude dosadno i da iritira druge. Devica je idealan znak za upravljanje novcem. Pouzdane su i tačnei uvek spremne da pomognu drugima.

Veoma inteligentan znak, koji je uvekspreman na akciju. Puni su ideja i uvek žele da nešto novo probaju ili nauče. Vole novac i materijalna dobra, ali ga pažljivo troše i Device su dosta škrte. U ljubavi se Device ne predaju lako i krasi ih velika intuitivnost.

Devica će uvek da pritekne u pomoć, ali pod uslovom da od toga ima neku korist. Teško se zaljubljuju, ali kada se to dogodi, Device se vezuju za partnera, postaju verne i odane, ali i dosta ljubomorne.

Devica nikada neće dozvoliti da joj nešto pokvari ljubav, a svog partnera će osim ljubavi obasipati i pažnjom. Veoma su proračunate i tačno znaju kada i šta treba da kažu ili urade. Ponekad su nesigurne u sebe, ali to vešto skrivaju.

Poznate ličnosti u znaku Device:
Hju Grant, Kameron Dijaz, Lav Tolstoj, Paulo Koeljo, Agata Kristi, Greta Garbo

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".

Podeli Pošalji ovaj sanovnik prijatelju

Komentariši horoskop

 1. GORAN GRUDONIC

  Jasam strelac i bas sam srecan stosam taj znak bas je sve tako istini volim iskreost .

 2. Fleta

  Dag nabbit good stuff you wihppesrnappers!

 3. Firqat

  Hallo,die Idee mit dem Horoskop ist ja schon an sich ganz nett Ich will aber nicht wissen was in sacehn Liebe auf mich zukommt, sondern mich interessiert eher was mit meiner Seite passiert. Es mfcsste also ein SEO-Horoskop her. Ich will wissen ob ich im November mehr Content auf der Sartseite brauche oder lieber etwas mehr geffchl in die Texte bringen sollte. Eine persf6nliche Beratung we4re auch nicht fcbel.Welchen Aszendent hat meine Webseite?Habe ich alles richtig gemacht?Sind die Sterne mir wohl gesonnen?Muss ich den Biorytmus meiner Seite beachten???Normaler weise befrage ich ja immer meine Kristallkugel, aber ich bin sicher das die Sterne die Zukunft nicht nurGlobal sondern aus dem Kosmos als harmonisches Ganzes betrachten. Ein SEO-Horoskop muss also her! Grudf Shacka

 4. July

  >Hi Heidi! (And Damon, although you don't know me :)Your mom gave me the link to the blog at Thanksgiving, and I've been lceretsy lurking since then. But since you've posted now, I thought I should probably poke my head in and say hi!The guspuk is pretty neat!

 5. Alexandre

  have feaerd would have undue influence if Mr. Karpov was elected — a fear that Mr. Ilyuzmhinov fanned on his campaign Web

 6. milan

  Super horoskop