Utorak, 20.11.2019 10:15

Bik

(21.04 - 21.05)
Bik

Ovo je pogodan dan za svođenje računa i pravljenje nekih planova. Vama je jako malo potrebno da uvedete red u vaš život. Mnoge stvari koje se tiču vašeg doma su onakve kakve ste oduvek zamišljali, potrebno je da usmerite pažnju na vaš ljubavni život. Potrudite se da sašlušate drugu stranu - konstruktivni razgovori su danas izuzetno poželjni.

Bik

Od 21. aprila do 20. maja

Bik je zemljani znak koji ne voli velike izazove i koji uvek igra na sigurno. Sve što započne Bik mora i da završi. Bikove krasi velika upornost, što vrlo lako može da preraste i u tvrdoglavost. Bikovi vole materijalno i ne stide se nikakvog posla.

Vole da zarađuju, ali vole i da potroše. Bikovi su veoma samosvesni i vole jednostavne stvari. Nisu skloni promenama i nikada ne menjaju ono što dobro funkcioniše. Osobe rođene u znaku Bika ne vole rizike, i veoma drže do svog morala.

Svoje stavove brane po svaku cenu, čak i onda kada nisu u pravu. Bikovi su veoma pouzdani partneri i prijatelji i na njih uvek možete da se oslonite. Trude se da svoja obećanja ispune i važno im je da ostave dobar utisak.

Nisu skloni nerviranju i veoma su taktični. Ako Bika uspete da iznervirate, onda ćete osetiti veliki gnev. Srećom po druge, Bikove ljutnja brzo prođe. U ljubavi, bikovi su verni i odani partneru. Vole mirne veze, i zahtevaju vernost i poštovanje od partnera.

U vezi ili braku se daju u potpunosti, a nekada postaju i posesivni uskraćujući svom partneru slobodu. Bik je veoma romantičan znak, i plaši se da ne bude povređen i napušten. Bikovi se veoma plaše samoće.

Bikovi vole životinje i veoma su srdačne osobe. Taođe, Bikovi vole i decu i veoma su dobri i odgovorni roditelji. Dosta su lenji kada je sport u pitanju i često su skloni gojenju. Većina Bikova je dosta grupne građe.

Poznate ličnosti u znaku Bika:
Enrike Iglesijas, Dejvid Bekam, Al Paćino, Vilijam Šekspir, Džek Nikolson

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".

Podeli Pošalji ovaj sanovnik prijatelju

Komentariši horoskop

 1. GORAN GRUDONIC

  Jasam strelac i bas sam srecan stosam taj znak bas je sve tako istini volim iskreost .

 2. Fleta

  Dag nabbit good stuff you wihppesrnappers!

 3. Firqat

  Hallo,die Idee mit dem Horoskop ist ja schon an sich ganz nett Ich will aber nicht wissen was in sacehn Liebe auf mich zukommt, sondern mich interessiert eher was mit meiner Seite passiert. Es mfcsste also ein SEO-Horoskop her. Ich will wissen ob ich im November mehr Content auf der Sartseite brauche oder lieber etwas mehr geffchl in die Texte bringen sollte. Eine persf6nliche Beratung we4re auch nicht fcbel.Welchen Aszendent hat meine Webseite?Habe ich alles richtig gemacht?Sind die Sterne mir wohl gesonnen?Muss ich den Biorytmus meiner Seite beachten???Normaler weise befrage ich ja immer meine Kristallkugel, aber ich bin sicher das die Sterne die Zukunft nicht nurGlobal sondern aus dem Kosmos als harmonisches Ganzes betrachten. Ein SEO-Horoskop muss also her! Grudf Shacka

 4. July

  >Hi Heidi! (And Damon, although you don't know me :)Your mom gave me the link to the blog at Thanksgiving, and I've been lceretsy lurking since then. But since you've posted now, I thought I should probably poke my head in and say hi!The guspuk is pretty neat!

 5. Alexandre

  have feaerd would have undue influence if Mr. Karpov was elected — a fear that Mr. Ilyuzmhinov fanned on his campaign Web

 6. milan

  Super horoskop